Ett varumärke - alla möjligheter!

En lösning som gör arbetet enklare. Nu behövs bara ett varumärke för att skapa högkvalitativa golv. Casco Floor Expert är det professionella sortimentet för framgångsrikt arbete och är säkert och enkelt att använda. Med tydliga förpackningar och lättarbetade produkter gör vi livet lite enklare för dig som är golvläggare.

Med Casco Floor Expert hamnar du inte i klistret!

Varje golv är unikt och när man väljer lim måste man bl. a. tänka på arbetsmiljön, underlagets, konstruktion, lagkrav samt säkerhets- och hälsofaktorer. Dessutom måste slutresultatet bli riktigt proffsigt från dag ett, men också hålla i många år framöver. 

 

Casco Floor Expert-produkterna är speciellt framtagna till golvläggarna - det ska vara lätt att välja rätt produkt och att lyckas.

golvläggare mattlim golvlim

Välj område och läs mer om våra Casco Floor Expert produkter

Vi är din pålitliga partner som ger dig personlig och kompetent support.

Hos oss handlar kompetens framförallt om nära relationer och ömsesidigt utbyte.

  • Vi har ett nära samarbete med Sveriges golvläggning entreprenörer, vilket gör att  vi hela tiden får nya idéer på applikationer och förbättringsförslag på våra befintliga produkter. Brottas du med nya material, okända underlag eller komplexa byggprojekt?
  • För distributionsledet tillhandahåller vi ett komplett sortiment av golvprodukter för era golvläggningskunder. Vi hjälper till med projektförsäljning och produktval för bästa kundservice.
  • Som privatperson vänder du dig till en välsorterad byggmarknad eller specialbutik. De hjälper dig göra rätt produktval till ditt projekt.

Med oss är du aldrig ensam. Som kund hos oss har du ständig tillgång till ditt eget Casco Floor Expert-team. Våra säljare och tekniker står alltid redo att hjälpa dig, när du behöver det.
 

Kontakta oss här