Vi har väggspackel för allt från små reparationer till stora hål och full bredspackling. Vill du göra annat än att spackla vägg så har vi ett spackel för det också. Vi har vitt spackel, finspackel, grovspackel, och spackel för utomhus. Om du vill renovera en kaklad yta kostnadseffektivt så har vi spackel för kakel. Vårt spackel finns som färdigblandat och som pulverl som du blandar själv med vatten.

Spackel för små sprickor och stora hål

Från små sprickor och mindre reparationer till stora hål och full ytbehandling -vi har spackel för ett brett utbud av underlag och områden. Välj bara produkten som matchar dina specifika behov; inom- eller utomhusbruk, värme- eller frostbeständighet, våt- eller torrum, kort härdningstid eller lång monteringstid.

Våra färdiga pastösa spackel är klump- och dammfria, med lång arbetstid. Blir det över, kan det sparas för senare. Oavsett yta kan du lita på våra spackel för ett jämnare arbete.

Har du bråttom? Våra pulverbaserade spackel torkar snabbt och är lätta att justera för användning i olika situationer. De är frostbeständiga, de kan också lagras i kalla miljöer.

 

Ladda ner vår sortimentsbroschyr

välj rätt väggspackel

Sveriges mest sålda lagningsspackel

Det finns spackel och så finns det HusFix. Med HusFix kan du fylla i småsprickor i husgrunden eller stora hål i källarväggen. Bredspackla en vägg eller laga en trappnos som fryst sönder. HusFix är även flexibelt så du kan skruva och spika i den när det härdat. HusFix fäster mot de flesta typer av material och kan användas utom- och inomhus.

Casco HusFix

Spackling innan tapetsering

Spackling är en mycket viktig del av tapetseringen. Är inte underlaget sitter fast ordentligt och jämnt så kommer din väl utvalda tapet inte sitta snyggt.

Ladda ner våra guider om tapetsering så får du bra tips på hur du ska gå tillväga för att sätta upp dina tapeter hamnar rakt och bubbelfritt.

 

Några  punkter du måste vara noggrann med när du ska tapetsera är:

  • Ta bort eventuellt löst sittande delar från väggen, samt se till att den är torr och ren.
  • Börja med att spackla hål och sprickor.
  • Har väggen stora ojämnheter ska hela väggen
    bredspacklas.
  • Om du ska bredspackla på gammal tapet börja med att hyvla bort tapetskarvarna.
  • Spackla minst två gånger och slipa efter varje spackling.
  • När väggen är slipad och jämn. Borsta eller torka väggen fri från damm.