När det gäller väggspackel och vägglim är Cascos sortiment av väggspackel och vägglim är utformat för att passa alla olika väggar, behov, förutsättningar och projekt. Det är viktigt att välja rätt produkt för att uppnå ett bra resultat och Cascos produkter kan hjälpa till att göra jobbet enklare och mer effektivt.

 

Vägglim och väggspackel

Väggspackel används för att jämna ut ojämnheter och fylla i håligheter på väggar innan de målas eller tapetseras. Cascos har flera olika typer av väggspackel i sitt sortiment, inklusive snabbtorkande spackel och spackel för större håligheter.

Vägglim används för att sätta upp tapeter. Det finns mängder av olika tapeer och Casco har ett vägglim som är anpassade så gott som alla. Till exempel finns det vattenbaserat lim för papperstapeter och lätta material, samt starkare lim som är lämpliga för tunga tapeter och lim för tapeter i våtutrymmen.

Lite hjälp på vägen...
Missa inte våra fantastiska guider om spackling och tapetsering

Vägglim och väggspackel

Läs mer om våra lösningar för fina väggar

Lite hjälp på vägen...

Spackla och tapetsera är inte svårt, men du måste vara noggrann. Vi har tagit fram tre guider som hjälper dig i planeringen, valet av tapet och monteringen. Gör dig en kopp kaffe eller te, ladda ner guiderna och läs igenom. Så är du på god väg till nytapetserade väggar !