Reparera i stället för att kasta saker du är fäst vid. Om du råkar spräcka en favoritvas eller mugg så kan lim kan användas för att ge ditt favorit glas, keramik figur eller porslinsmugg nytt liv.

Våra limmer är perfekta för att laga keramik- och porslinsföremål. Vanliga smålagningar är lätta att göra med snyggt och hållbart resultat. För svåråtkomliga ställen och krångliga reparationer så har Express Gel en liten tub med ett munstycke som underlättar applicering med precision.

Rätt lim för glas keramik och porslin

Att limma Glas, keramik och porslin kräver att du är noggrann och att du har alla delar på plats. Men med lite tålamod och fingerfärdighet så kan slutresultatet bli bra.

Casco® Express Gel använder du för små, svåra lagningar. Det fäster mot metall, sten, porslin, keramik, gummi, hårdplaster med mera. Limmet är geléaktigt och är gjort så att du har lite extra tid på dig att justera så delarna sitter där de ska.

Casco® Strong Epoxy Professional är ett epoxibaserat, 2- komponentlim resistent mot vatten, hushållskemikalier och lösningsmedel av olika slag. För limning av metaller, keramik, porslin, kristall, glas, elfenben. Bra limför användning mellan snäva material.

Casco® Strong Epoxy Rapid är ett epoxibaserat 2-komponentslim idealisk för snabb, stark och osynlig reparation. Perfekt för snabb, stark och osynlig reparation av keramik, porslin och glas. Limmet är kristallklart och tål temperaturer upp till cirka +100 °C.

Casco® Strong Epoxy Superquick är ett extra snabbhärdande 2-komponents epoxilim. Det limmar glas, porslin och keramik och ger en stark och beständig lagning på 90 sekunder.

laga porslin, laga keramik, trasig mugg

Pysseltips

Laga och reparera i all ära. men att skapa något nytt utifrån sin egen kreativitet är svårslaget. Här kan du ladda ner lite inspiration i form av hur du kan skapa unika armband.

Mer inspiration och fler tips hittar du här på vår pyssel och hobbysida