70 år med vår orangea klassiker

trälim

Cascol - det mest sålda trälimmet bland yrkesverksamma och gör-det-självare - firar sitt 70-årsjubileum. Från professionella snickerier till reparationer i hemmet är Cascol det mest populära trälimmet i Norden. Ända sedan starten 1953 har den vattenbaserade formuleringen varit känd för sin styrka och tillförlitlighet. Den orangea flaskan - som introducerades på 1970-talet - är lättigenkännlig av människor i alla åldrar, från erfarna snickare till skolbarn.

Cascol har under åren vuxit till en hel produktfamilj:

Cascol Indoor för snabb limning

Cascol Outdoor för fuktmotstånd

Cascol Winter för låga temperaturer

Cascol Floor för trägolv

Cascol Polyurethane för limning av trä till trä, metall och plast

Hela Cascol-familjen är i linje med rådande hälso- och miljökrav. Cascol Floors senaste formulering - utvecklad 2017 - har låga utsläpp och minimal lukt, vilket ger en M1-certifiering.

För finsnickare, träslöjden och hemmafixaren

Mycket har hänt sedan Cascol gjorde entré i den klassiska oranga flaskan på den svenska marknaden 1953, men kvaliteten och populariteten av Cascol trälim lever kvar och fyller samma funktion nu som då. Det är ett trälim som fungerar lika bra i skolans träslöjd, för hemmafixaren, proffsen på bygget och finsnickarna.

"Utvecklingen av Cascol har fortsatt genom åren för att kunna erbjuda pålitliga och högpresterande trälimslösningarna på marknaden." säger Marie Rönn, Produktchef.

" "Med Cascol fortsätter vi att ge våra kunder den bästa lösningen för alla deras träprojekt."" Marie Rönn