Spackel och avjämningsmassor från Casco Floor Expert.

Med vårt breda sortiment och avancerade teknologi förser vi golvläggare med premiumprodukter av högsta kvalitet. Under Casco Floor Expert har vi samlat alla produkter du behöver för att kunna lägga och färdigställa  professionella golv.

 

avjämningsmassor

Olika typer av spackel och avjämningsmassor

Hand - Handspackel

När du behöver ett snabbt handspackel för lagning eller helspackling av mindre ytor, då är vårt handspackel det rätta valet.
I produktgruppen Hand finns många sorters hand- och lagningsspackel för olika professionella applikationer. Spacklet är redo att beläggas allt i från 30 minuter upp till ca 16 timmar efter applicering, allt beroende på vald produkt. Skikttjockleken kan variera mellan 0,5 till 20 mm. Alla produkter ger förstås en jämn och fin mattläggningsbar yta.

Flow - Avjämningsmassa

För att få bästa tänkbara konstruktion måste grunden väljas och utföras med omsorg. Med Casco Floor Expert blir valet enklare. I produktgruppen Flow erbjuder vi professionella självnivellerande avjämningsmassor för de flesta typer av applikationer och underlag. Det spelar ingen roll om arbetet ska gå riktigt snabbt eller löper över lång tid, eller om det handlar om finputsning med
riktigt tunna skikt jämfört med fallspackling i våtrum. Oavsett vilket så har vi produkterna. Våra avjämningsmassor är av högsta kvalitet och ger dig maximal flexibilitet i ditt dagliga arbete.

Välj rätt spackel och avjämningsmassa

Här i matrisen hittar du enkelt vilket spackel som passar ditt behov.

1= Vägg, inomhus

2= Golv, inomhus

3= Utomhus

 

C= Cementbaserad

G= Gipsbaserad

H= Hybrid (cement/gips)

 

* = lokalt tjockare, se Produktdatabladet

Vilket flytspackel ska jag välja

Verktyg och tillbehör

PZG

Stabilserande armeringsnät av glasfiber

PZG är ett spricköverbryggande glasfiberarmeringsnät för stabilisering av befintligt underlag som kombineras med Casco Floor Expert  avjämningsmassor och handspackel. Det är alkalibeständigt, stresståligt för rörelser och har mycket hög draghållfasthet. Kan ersätta armeringsjärn.

Förpackning: 1x25m rulle

armeringsnät av glasfiber för avjämningsmassa
Renotex

Multiaxiell armeringsmatta av glasfiber

Renotex är en armeringsmatta av glasfiber avsedd att användas som extra förstärkning vid avjämning tillsammans med APF. Glasfibervävens  multiaxiella uppbyggnad ger en kraftigt förstärkning i alla riktningar.

Förpackning: 1,20x42m rulle

Armeringsmatta i glasfiber
Nivåpinnar

60 mm höga

Används för att nå upp till önskad nivå vid självavjämnande avjämningsmassa.

Förpackning: 50 st

nivåpinnar till avjämningsmassa
Avstängarlist

Skummad polytetenlist

Används vid uthällning av självavjämnande avjämningsmassa.

Förpackning: 5 st,30x30x2000 mm

avstängarlist för avjämningsmassa

Fler produkter i Casco Floor Expert sortimenmtet