Välkommen till Casco Floor Expert MBS

Välkommen låter kanske tillgjort, men det är faktiskt ett nytt kapitel i avjämningshistorien.
Med vårt unika Moisture Block System (MBS) kan du nu enkelt och effektivt FUKTSPÄRRA och AVJÄMNA ett underlag (med upp till 99% RF) på en dag.

MBS avjämning och fuktspärr i ett

Prima, blanda, häll ut. -Klart!

MBS avjämningsmassa med fuktspärr

Vad som gör Casco Floor Expert MBS så exceptionell är dess banbrytande teknologi som gör den mycket skonsammare mot miljön jämfört med andra likvärdiga produkter på marknaden.

Istället för att behöva applicera två separata lager av epoxifuktspärr och sedan en avjämningsmassa, kan vår produkt appliceras i ett enda steg. Detta innebär inte bara en betydligt snabbare process, med resultat på endast en dag, utan minskar även den totala miljöpåverkan av byggprojektet.

För alla typer av golvbeläggningar

Casco Floor Expert MBS fungerar till de flesta typer av golvbeläggningar.
I tabellen ser du de limmer som vi rekommenderar.

MBS

 

 

 

MBS under parkettgolv

MBS - Moisture Block System

Upp till 99% RF i underlaget

Beläggningsbar efter 12 timmar

3–10 mm skikttjocklek

För beläggningar; PVC, LVT, Textil och parkett (även limmad)

40% reducerat koldioxidavtryck

Gångbar efter 2 timmar

Minskar exponering för skadliga ämnen jämfört med epoxi- eller polyuretanprimers

Innehåller förnybara polymerer

En säck som har något till alla

Med Casco Floor Expert MBS får du inte bara en produkt av högsta kvalitet och prestanda, utan också en som tar hänsyn till miljön och effektiviserar dina arbetsprocesser. 

För hantverkare innebär Casco Floor Expert MBS inte bara en revolutionerande produkt, utan också en förbättring av arbetsmiljön. Att slippa exponering för kemikalier från epoxi- och polyurethanfuktspärrar. Dessutom är det mindre material som behöver bäras runt på projektet.

För ägare och beställare av byggprojekt innebär Casco Floor Expert MBS en möjlighet att uppnå bättre miljöklassning och därmed öka attraktiviteten hos sina fastigheter.

För entreprenörer kan Casco Floor Expert MBS vara en räddare i nöden där optimistiska har gjort att det är ont om tid. Genom att eliminera behovet av flera steg i appliceringsprocessen samt möjligheten att applicera på 99%RF kan entreprenörer minska den totala byggtiden avsevärt. Detta leder inte bara till ökad effektivitet och lönsamhet för entreprenörer, utan möjliggör också snabbare färdigställande av projekt och ökad kundnöjdhet.